Kapucijnerschotel met mini-hotdogs

Door de mini-hotdogs ook een succesgerecht bij kinderen. En: je zit in een kwartier aan tafel!

595 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de ui, snijd de knoflook fijn en snijd de bleekselderij in boogjes.

  2. Verhit de boter in een hapjespan en bak de spekblokjes, ui en knoflook 3 min. Meng de bleekselderij erdoor en bak nog 2 min. Spoel de kapucijners af in een vergiet onder koud stromend water een voeg toe. Verwarm 5 min. op laag vuur. Schep af en toe om. Doe ondertussen de worstjes met het eigen vocht in een steelpan en verwarm 5 min. zonder te koken.

  3. Schep de kapucijnerschotel op de borden en leg de worstjes erbij. Serveer met het stokbrood.

  • combinatietipServeer er piccalilly bij of tomatenketchup voor de kinderen.
  • Knoflook snijden

    Instructievideo - 00:57 min.

Kapucijnerschotel met mini-hotdogs

Door de mini-hotdogs ook een succesgerecht bij kinderen. En: je zit in een kwartier aan tafel!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig