Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de peultjes. Kook de peultjes en worteltjes 5 min. in ruim kokend water. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur in 5 min. bruin. Voeg de ui toe en roerbak nog 5 min. Schep de mie en groenten bij het vlees in de wok. Schenk er de ketjap manis bij en roerbak nog 2 min. Verdeel de mie over 4 borden en strooi de gehakte pinda's erover.
- algemeenEten er geen kinderen mee? Voeg dan voor wat extra pit een fijngesneden rode peper toe.
Gerelateerde recepten
Gebakken mie met zomergroenten

hoofdgerecht
4 personen
610 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder de steelaanzet en het puntje van de peultjes. Kook de peultjes en worteltjes 5 min. in ruim kokend water. Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak het vlees op hoog vuur in 5 min. bruin. Voeg de ui toe en roerbak nog 5 min. Schep de mie en groenten bij het vlees in de wok. Schenk er de ketjap manis bij en roerbak nog 2 min. Verdeel de mie over 4 borden en strooi de gehakte pinda's erover.
algemeen:Eten er geen kinderen mee? Voeg dan voor wat extra pit een fijngesneden rode peper toe.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g mienestjes
1 zak peultjes
400 g geraspte worteltjes
2 el olie
400 g nasi/bamivlees
2 uien
50 ml ketjap manis
75 g gezouten pinda's