Indiase groenteschotel
Aan de slag
Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Roerbakmix ca. 5 minuten roerbakken. Sperziebonen toevoegen en 2 minuten meebakken. Keralasaus erbij voegen en nog 5 minuten doorwarmen. Tarly op vier borden scheppen. Saus erover scheppen. Garneren met een schijf ananas en bestrooien met cashewnoten.
Indiase groenteschotel
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011731_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
720 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Tarly koken volgens gebruiksaanwijzing. In wok olie verhitten. Roerbakmix ca. 5 minuten roerbakken. Sperziebonen toevoegen en 2 minuten meebakken. Keralasaus erbij voegen en nog 5 minuten doorwarmen. Tarly op vier borden scheppen. Saus erover scheppen. Garneren met een schijf ananas en bestrooien met cashewnoten.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 pak tarly
2 eetlepels zonnebloemolie
1 zak roerbakgroentenmix
300 g sperziebonen zeer fijn
2 potten coconut & pineapplesaus mild
1 blik ananasschijven
100 g ongezouten cashewnoten
Dit heb je nodig
wok