Irish coffee
Aan de slag
Klop de slagroom met een mixer lobbig, maar niet stijf. Zet de 2 kopjes koffie. Schep de basterdsuiker in de 2 hittebestendige glazen. Verwarm de whiskey in een steelpan op laag vuur en voeg toe. Roer even door en vul aan met de koffie tot ca. 1 1/2 cm onder de rand van het glas. Schep voorzichtig de room erop. Serveer direct.
Irish coffee
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_007072_612x450_JPG.jpg)
null personen
290 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom met een mixer lobbig, maar niet stijf. Zet de 2 kopjes koffie. Schep de basterdsuiker in de 2 hittebestendige glazen. Verwarm de whiskey in een steelpan op laag vuur en voeg toe. Roer even door en vul aan met de koffie tot ca. 1 1/2 cm onder de rand van het glas. Schep voorzichtig de room erop. Serveer direct.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)1 bekertje slagroom
2 kopjes koffie
1 tl bruine basterdsuiker
60 ml whiskey
Dit heb je nodig
hittebestendige (Irish coffee)glazen