Roerbak met jonge kapucijners en hoisinsaus
20 min. voor het avondeten? Gooi je wok vol met broccoli, paprika, bonen en udonnoedels en maak af met een zoete hoisinsaus. Eet smakelijk!
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Snijd de broccoli in kleine roosjes en de paprika in dunne reepjes. Spoel de kapucijners in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken.
Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak de ui, knoflook en gember 3 min. Voeg de broccoli en paprika toe en bak 7 min. Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de hoisinsaus en het warme water door de groente. Voeg de noedels en kapucijners toe en schep om. Hak de pinda's grof en strooi erover.
Roerbak met jonge kapucijners en hoisinsaus
20 min. voor het avondeten? Gooi je wok vol met broccoli, paprika, bonen en udonnoedels en maak af met een zoete hoisinsaus. Eet smakelijk!
hoofdgerecht
null personen
515 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de ui en snijd de knoflook fijn. Schil en rasp de gember. Snijd de broccoli in kleine roosjes en de paprika in dunne reepjes. Spoel de kapucijners in een vergiet onder koud stromend water en laat uitlekken.
Verhit de olie in een wok op hoog vuur en bak de ui, knoflook en gember 3 min. Voeg de broccoli en paprika toe en bak 7 min. Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Meng de hoisinsaus en het warme water door de groente. Voeg de noedels en kapucijners toe en schep om. Hak de pinda's grof en strooi erover.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 middelgrote ui
3 tenen knoflook
20 g verse gember
500 g broccoli
1 rode paprika
800 g jonge kapucijners in blik
3 el zonnebloemolie
400 g udon noedels kant en klaar
100 g hoisinsaus
75 ml warm water
50 g ongezouten pinda's