Hollandse roerbak met kapucijners & opbakaardappeltjes

In deze roerbak spelen de aardappeltjes een glansrol.

470 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de boter in een koekenpan en bak de aardappeltjes in 10 min. op middelhoog vuur gaar.

  2. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en bak de spekblokjes 5 min. op middelhoog vuur. Snijd ondertussen de uien in dunne halve ringen. Voeg de ui en prei toe aan de spekblokjes en roerbak 5 min. mee Doe ondertussen de kapucijners in een zeef, spoel onder koud stromend water, laat uitlekken en voeg de laatste minuut toe aan het mengsel in de koekenpan. Breng op smaak met versgemalen peper.

  3. Verdeel de aardappeltjes met de roerbak over diepe borden. Serveer met de piccalilly en zilveruitjes.

Hollandse roerbak met kapucijners & opbakaardappeltjes

In deze roerbak spelen de aardappeltjes een glansrol.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig