Rundergoulash met rijst
bewaar
bewaar

Rundergoulash met rijst

De friszure crème fraîche op deze rijke goulash maakt het helemaal af.

20 min. bereiden / 3 uur wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de runderbraadlappen in stukken en bestrooi met peper en zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de stukken vlees in 5 min. rondom bruin.

Snijd de ui in dunne partjes. Verdeel de ui rond het vlees, bak alles nog 2-3 min. Schep de paprikapoeder en de Italiaanse kruiden erdoor en bak nog 1 min.

Snijd de tomaten in grote stukken en schep de tomaten door het vlees. Voeg peper en zout naar smaak toe. Smoor de goulash afgedekt op zacht vuur in 2-3 uur gaar.

Kook de rijst gaar. Verdeel de rijst over diepe borden en schep de goulash ernaast. Schep een flinke lepel crème fraîche op de goulash.

combinatietipLekker met sperziebonen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rundergoulash met rijst

De friszure crème fraîche op deze rijke goulash maakt het helemaal af.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig