Rundergoulash met rijst
De friszure crème fraîche op deze rijke goulash maakt het helemaal af.
Aan de slag
Snijd de runderbraadlappen in stukken en bestrooi met peper en zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de stukken vlees in 5 min. rondom bruin.
Snijd de ui in dunne partjes. Verdeel de ui rond het vlees, bak alles nog 2-3 min. Schep de paprikapoeder en de Italiaanse kruiden erdoor en bak nog 1 min.
Snijd de tomaten in grote stukken en schep de tomaten door het vlees. Voeg peper en zout naar smaak toe. Smoor de goulash afgedekt op zacht vuur in 2-3 uur gaar.
Kook de rijst gaar. Verdeel de rijst over diepe borden en schep de goulash ernaast. Schep een flinke lepel crème fraîche op de goulash.
Rundergoulash met rijst
De friszure crème fraîche op deze rijke goulash maakt het helemaal af.
hoofdgerecht
null personen
755 kcal
20 min. bereiden
180 min. wachten
Aan de slag
Snijd de runderbraadlappen in stukken en bestrooi met peper en zout. Verhit de boter in een braadpan en bak de stukken vlees in 5 min. rondom bruin.
Snijd de ui in dunne partjes. Verdeel de ui rond het vlees, bak alles nog 2-3 min. Schep de paprikapoeder en de Italiaanse kruiden erdoor en bak nog 1 min.
Snijd de tomaten in grote stukken en schep de tomaten door het vlees. Voeg peper en zout naar smaak toe. Smoor de goulash afgedekt op zacht vuur in 2-3 uur gaar.
Kook de rijst gaar. Verdeel de rijst over diepe borden en schep de goulash ernaast. Schep een flinke lepel crème fraîche op de goulash.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
600 g runderbraadlappen
50 g ongezouten roomboter
3 uien
1 el paprikapoeder
½ el gedroogde Italiaanse kruiden
6 tomaten
300 g witte rijst
125 ml crème fraîche