Kip madras
bewaar
bewaar

Kip madras

Uit de Indiase keuken. Mild van smaak. Lekker met gele rijst.

30 min. bereiden

9 ingrediënten

Aan de slag

Bestrooi de kip met peper en zout. Verhit de boter in een hapjespan en bak de kip in 5 min. bruin. Snijd de ui in halve ringen. Snijd de rode paprika's in reepjes. Snijd de tomaten in partjes. Voeg de ui toe aan de kip en bak 5 min. mee. Voeg de paprika, tomaat, currypasta en het water toe. Breng aan de kook en laat met de deksel op de pan op laag vuur 15 min. garen.

Kook ondertussen de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de yoghurt toe aan de kip en warm 2 min. door. Verdeel de rijst over de borden.

combinatietipLekker met verse koriander en komkommersalade.
variatietipMet de rest van de currypasta kun je onder andere zalmfilet bestrijken en bakken.

Paprika's schoonmaken

Instructievideo - 00:28 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kip madras

Uit de Indiase keuken. Mild van smaak. Lekker met gele rijst.

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig