Selderij met varkensvlees

650 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Schil de bleekselderijstengels in de lengte met een dunschiller en snijd de boven- en onderkant eraf. Snijd de stengels in schuine stukken van ca. 4 cm.

  2. Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de varkensreepjes 2 min. Neem uit de wok. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de bleekselderij en de ui 5 min. Voeg de varkensreepjes en de woksaus toe en roerbak nog 2 min.

  3. Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel over 4 kommen. Schep de selderijsaus erover en bestrooi met de pinda's.

  • algemeenVervang voor variatie de bleekselderij eens door 1 struik paksoi.

Selderij met varkensvlees

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig