Schil de bleekselderijstengels in de lengte met een dunschiller en snijd de boven- en onderkant eraf. Snijd de stengels in schuine stukken van ca. 4 cm.
Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de varkensreepjes 2 min. Neem uit de wok. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de bleekselderij en de ui 5 min. Voeg de varkensreepjes en de woksaus toe en roerbak nog 2 min.
Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel over 4 kommen. Schep de selderijsaus erover en bestrooi met de pinda's.
- algemeenVervang voor variatie de bleekselderij eens door 1 struik paksoi.
Gerelateerde recepten
Selderij met varkensvlees

hoofdgerecht
4 personen
650 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Schil de bleekselderijstengels in de lengte met een dunschiller en snijd de boven- en onderkant eraf. Snijd de stengels in schuine stukken van ca. 4 cm.
Verhit 2 el olie in een wok en roerbak de varkensreepjes 2 min. Neem uit de wok. Verhit de rest van de olie in de wok en roerbak de bleekselderij en de ui 5 min. Voeg de varkensreepjes en de woksaus toe en roerbak nog 2 min.
Bereid ondertussen de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af en verdeel over 4 kommen. Schep de selderijsaus erover en bestrooi met de pinda's.
algemeen:Vervang voor variatie de bleekselderij eens door 1 struik paksoi.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 struik bleekselderij
3 el olie
1 schaal magere varkensreepjes
2 uien
½ flesje wok essentials
1 pakje eiernoedels
100 g pinda's