Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de uien en de champignons 5 minuten. Schep de spitskool erbij en roerbak tot de kool iets geslonken is.
Schep de stukjes vis erop, voeg de woksaus en de kokosmelk toe en verwarm het geheel, voorzichtig omscheppend, tot de stukjes vis gaar zijn, in ca. 6 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de pandanrijst erbij.
Gerelateerde recepten
Pittige roerbak van vis en spitskool

hoofdgerecht
4 personen
585 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit ondertussen de olie in een wok en roerbak de uien en de champignons 5 minuten. Schep de spitskool erbij en roerbak tot de kool iets geslonken is.
Schep de stukjes vis erop, voeg de woksaus en de kokosmelk toe en verwarm het geheel, voorzichtig omscheppend, tot de stukjes vis gaar zijn, in ca. 6 minuten. Breng op smaak met zout en peper. Serveer de pandanrijst erbij.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g pandanrijst
3 eetlepels olie
2 uien
1 bakje champignons
1 spitskool
1 schaal gemarineerde vis
½ flesje wok essentials
1 blik kokosmelk
Dit heb je nodig
wok