Runderreepjes in rodeportsaus
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In pan sperziebonen ca. 8 min. zachtjes koken. Runderreepjes met zout, peper en tijm bestrooien. In koekenpan margarine verhitten en runderreepjes in 4 min. gaarbakken. Bloem erover strooien en al roerend even meeverwarmen. Saus toevoegen en in 2 min. verwarmen. Vlees met rijst en groenten serveren.
Runderreepjes in rodeportsaus
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_013165_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
490 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Rijst volgens gebruiksaanwijzing koken. In pan sperziebonen ca. 8 min. zachtjes koken. Runderreepjes met zout, peper en tijm bestrooien. In koekenpan margarine verhitten en runderreepjes in 4 min. gaarbakken. Bloem erover strooien en al roerend even meeverwarmen. Saus toevoegen en in 2 min. verwarmen. Vlees met rijst en groenten serveren.
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g snelkookrijst
1½ zak gebroken sperziebonen
1 schaal runderreepjes
½ theelepel gedroogde tijm
2 eetlepels margarine
1 eetlepel bloem
2 cups rode portsaus