Babi ketjap met sperziebonen
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Hamlappen in blokjes snijden en droogdeppen. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. In braadpan olie verhitten en vlees in 5 min. bruin en gaar bakken. Paprika erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Roerbaksaus en taugé erdoor scheppen en door en door warm laten worden. Babi ketjap serveren met rijst, sperziebonen en kroepoek.
Babi ketjap met sperziebonen
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_012862_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
700 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Paprika schoonmaken en in dunne reepjes snijden. Hamlappen in blokjes snijden en droogdeppen. Sperziebonen in 8 min. beetgaar koken. In braadpan olie verhitten en vlees in 5 min. bruin en gaar bakken. Paprika erdoor scheppen en 2 min. meebakken. Roerbaksaus en taugé erdoor scheppen en door en door warm laten worden. Babi ketjap serveren met rijst, sperziebonen en kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g snelkookrijst
1 rode paprika
0 ca. 500 g hamlappen
1 zak gebroken sperziebonen
3 eetlepels zonnebloemolie
1 pot roerbaksaus babi ketjap
1 bakje taugé
1 zakje kroepoek