Varkensvleesreepjes met babi pangangsaus en atjar
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Vlees al omscheppend ca. 3 minuten roerbakken. Vlees uit pan scheppen. In achtergebleven vet, ui en sperziebonen ca. 3 minuten roerbakken. Vlees toevoegen. Geheel nog ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en atjar. Lekker met kroepoek.
Varkensvleesreepjes met babi pangangsaus en atjar
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_011752_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
595 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. In wok olie verhitten. Vlees al omscheppend ca. 3 minuten roerbakken. Vlees uit pan scheppen. In achtergebleven vet, ui en sperziebonen ca. 3 minuten roerbakken. Vlees toevoegen. Geheel nog ca. 5 minuten roerbakken. Saus toevoegen en goed doorwarmen. Op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en atjar. Lekker met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g snelkook zilvervliesrijst
1 ui
3 eetlepels zonnebloemolie
1 schaaltje varkensvleesreepjes
1 zak gebroken sperziebonen
1 pot roerbaksaus babi pangang
0 zout en peper
1 pot atjar tjampoer
Dit heb je nodig
wok