Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Vinken in ca. 20 min gaar bakken. Sperziebonen ca. 5 minuten koken en afgieten. Rest van boter verhitten in braadpan. Sperziebonen ca. 2 minuten roerbakken. Boemboe en 200 ml water toevoegen en geheel ca. 3 minuten zachtjes laten koken. Seroendeng door rijst scheppen. Boontjes serveren met vinken en rijst.
Gerelateerde recepten
Satévinken met sajoerboontjes

hoofdgerecht
4 personen
750 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. In koekenpan 3 eetlepels boter verhitten. Vinken in ca. 20 min gaar bakken. Sperziebonen ca. 5 minuten koken en afgieten. Rest van boter verhitten in braadpan. Sperziebonen ca. 2 minuten roerbakken. Boemboe en 200 ml water toevoegen en geheel ca. 3 minuten zachtjes laten koken. Seroendeng door rijst scheppen. Boontjes serveren met vinken en rijst.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
250 g snelkookrijst
5 eetlepels boter of margarine
4 saté- of slavinken
1 zak gebroken sperziebonen
1 bakje boemboe voor sajoerboontjes
3 eetlepels seroendeng