Nasi goreng met garnalen en beenham
Aan de slag
Kook de tuinerwten in 4 min gaar. Giet af. Verhit ondertussen de sesamolie en zonnebloemolie in een wok en roerbak de wokgroente 3 min. Voeg de boemboe toe en bak 2 min. mee.
Doe de rijst erbij en roerbak op middelhoog vuur 3 min. Roer regelmatig. Meng de tuinerwten, garnalen en beenham erdoor en warm nog 2 min. door. Serveer direct. Lekker met kroepoek.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Nasi goreng met garnalen en beenham
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_009008_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
475 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tuinerwten in 4 min gaar. Giet af. Verhit ondertussen de sesamolie en zonnebloemolie in een wok en roerbak de wokgroente 3 min. Voeg de boemboe toe en bak 2 min. mee.
Doe de rijst erbij en roerbak op middelhoog vuur 3 min. Roer regelmatig. Meng de tuinerwten, garnalen en beenham erdoor en warm nog 2 min. door. Serveer direct. Lekker met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)½ pak tuinerwten
2 tl sesamolie
2 el zonnebloemolie
1 zak grofgesneden Japanse wokgroente
1 bakje boemboe bami goreng
2 pakjes basmatirijst
1 bakje garnalen
150 g beenham