Nasi goreng met garnalen en beenham
bewaar
bewaar

Nasi goreng met garnalen en beenham

15 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de tuinerwten in 4 min gaar. Giet af. Verhit ondertussen de sesamolie en zonnebloemolie in een wok en roerbak de wokgroente 3 min. Voeg de boemboe toe en bak 2 min. mee.

Doe de rijst erbij en roerbak op middelhoog vuur 3 min. Roer regelmatig. Meng de tuinerwten, garnalen en beenham erdoor en warm nog 2 min. door. Serveer direct. Lekker met kroepoek.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Nasi goreng met garnalen en beenham

Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig