Mie goreng en garnalenomelet
Aan de slag
Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een wok. Roerbak de sugarsnaps en paksoi 3 min. Schep de boemboe (zonder extra water) erdoor en bak nog 2-3 min.
Verhit in 2 koekenpannen elk 1 el olie. Schenk in elke pan een 1/4 van het ei. Bestrooi direct met een 1/4 van de garnalen en peper en zout. Bak de omeletten in 2-3 min. gaar en keer halverwege. Houd de omeletten op een bord onder een deksel warm en bak op dezelfde manier nog 2 omeletten.
Giet de mienestjes af. Voeg samen met de taugé toe aan de groenten in de wok en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper. Verdeel de garnalen-omeletten over 4 borden, schep de groentemie erop en klap de omeletten dubbel.
Mie goreng en garnalenomelet
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_008818_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
640 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een wok. Roerbak de sugarsnaps en paksoi 3 min. Schep de boemboe (zonder extra water) erdoor en bak nog 2-3 min.
Verhit in 2 koekenpannen elk 1 el olie. Schenk in elke pan een 1/4 van het ei. Bestrooi direct met een 1/4 van de garnalen en peper en zout. Bak de omeletten in 2-3 min. gaar en keer halverwege. Houd de omeletten op een bord onder een deksel warm en bak op dezelfde manier nog 2 omeletten.
Giet de mienestjes af. Voeg samen met de taugé toe aan de groenten in de wok en bak nog 1 min. Breng op smaak met peper. Verdeel de garnalen-omeletten over 4 borden, schep de groentemie erop en klap de omeletten dubbel.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)300 g mienestjes
6 el zonnebloemolie
1 schaal sugar snaps
1 struik paksoi
1 bakje boemboe voor bami goreng
4 eieren
1 bakje ijsgarnalen
1 bakje taugé