Bami met balletjes

675 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe in een vergiet en spoel af met koud water.

  2. Verhit 1/3 van de zonnebloemolie met de kerriepoeder en bak de runderballetjes in 15 min. goudbruin en gaar.

  3. Verhit de rest van de zonnebloemolie in een wok en fruit de boemboe 1 min. Draai het vuur hoog, voeg de wokgroente en prei toe en roerbak 4 min. Voeg de mie, tonkatsusaus (uit de bak met wokgroente) en taugé toe. Verwarm al omscheppend nog 2 min.

  4. Schep de bami in 4 kommen of diepe borden en verdeel de runderballetjes erover.

  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Bami met balletjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig