Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe in een vergiet en spoel af met koud water.
Verhit 1/3 van de zonnebloemolie met de kerriepoeder en bak de runderballetjes in 15 min. goudbruin en gaar.
Verhit de rest van de zonnebloemolie in een wok en fruit de boemboe 1 min. Draai het vuur hoog, voeg de wokgroente en prei toe en roerbak 4 min. Voeg de mie, tonkatsusaus (uit de bak met wokgroente) en taugé toe. Verwarm al omscheppend nog 2 min.
Schep de bami in 4 kommen of diepe borden en verdeel de runderballetjes erover.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Gerelateerde recepten
Bami met balletjes

hoofdgerecht
4 personen
675 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Doe in een vergiet en spoel af met koud water.
Verhit 1/3 van de zonnebloemolie met de kerriepoeder en bak de runderballetjes in 15 min. goudbruin en gaar.
Verhit de rest van de zonnebloemolie in een wok en fruit de boemboe 1 min. Draai het vuur hoog, voeg de wokgroente en prei toe en roerbak 4 min. Voeg de mie, tonkatsusaus (uit de bak met wokgroente) en taugé toe. Verwarm al omscheppend nog 2 min.
Schep de bami in 4 kommen of diepe borden en verdeel de runderballetjes erover.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g fijne mienestjes
3 el zonnebloemolie
1 tl kerriepoeder
325 g rundergehaktballetjes
100 g boemboe bami goreng
395 g tonkatsu wokgroente
2 verse preien
125 g taugé
Dit heb je nodig
wok