Wortel met paksoi
Snel oosters bijgerecht met paskoi, sesam en Japanse sojasaus.
Aan de slag
Schrap de winterpeen en snijd in smalle reepjes van 5 cm lang. Verwijder de onderkant van de paksoi en snijd in smalle reepjes van een 1/2 cm breed.
Verhit de zonnebloem- en sesamolie in een wok. Roerbak hierin de groenten op middelhoog vuur in ca. 5 min. beetgaar.
Voeg de sesamzaadjes toe en roerbak 1 min. mee. Verwarm de sojasaus 30 sec. mee.
Wortel met paksoi
Snel oosters bijgerecht met paskoi, sesam en Japanse sojasaus.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_044003_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
145 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schrap de winterpeen en snijd in smalle reepjes van 5 cm lang. Verwijder de onderkant van de paksoi en snijd in smalle reepjes van een 1/2 cm breed.
Verhit de zonnebloem- en sesamolie in een wok. Roerbak hierin de groenten op middelhoog vuur in ca. 5 min. beetgaar.
Voeg de sesamzaadjes toe en roerbak 1 min. mee. Verwarm de sojasaus 30 sec. mee.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)800 g winterpeen
1 paksoi
2 tl sesamolie
1 el zonnebloemolie
2 el Japanse sojasaus
1 el sesamzaad