Wraps met pikante tofu
Aan de slag
In wok olie verhitten en tofu en ui-champignonmix ca. 3 minuten roerbakken. Intussen komkommer wassen en in kleine blokjes snijden. Kaas door tofu scheppen en geheel nog ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Eventueel 1 à 2 eetlepels water toevoegen. Intussen pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Komkommer door vulling scheppen. Vulling over pannenkoeken verdelen en pannenkoeken oprollen.
Wraps met pikante tofu
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_001422_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
590 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In wok olie verhitten en tofu en ui-champignonmix ca. 3 minuten roerbakken. Intussen komkommer wassen en in kleine blokjes snijden. Kaas door tofu scheppen en geheel nog ca. 5 minuten zachtjes verwarmen. Eventueel 1 à 2 eetlepels water toevoegen. Intussen pannenkoeken volgens gebruiksaanwijzing in magnetron verwarmen. Komkommer door vulling scheppen. Vulling over pannenkoeken verdelen en pannenkoeken oprollen.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 eetlepels olie
1 bakje roerbak tofu finesse
2 bakjes champignon-uimix
1 komkommer
1 pakje verse kruidenkaas
8 kant-en-klare pannenkoeken