Haasmedaillons met champigonsaus

Vol van smaak door het spek en de rozemarijn.

650 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de varkenshaas in plakken, zodat er twee plakken per persoon zijn. Omwikkel elke plak varkenshaas met 1 plakje spek en steek dit vast met een half takje rozemarijn. Bestrooi de medaillons aan beide kanten met peper. Snijd de rest van het spek in reepjes. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de haasmedaillons in 10 min. goudbruin en gaar.

  2. Verhit de rest van de olie in een wok en roerbak de spekreepjes 3 min. Voeg de peultjes en tomaten toe en roerbak 5 min. tot de peultjes beetgaar zijn. Bereid ondertussen de champignonsaus en aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakkingen. Schep de groenten op de borden. Leg op elk bord 2 haasmedaillons en schep er een beetje champignonsaus over. Serveer met de rest van de saus en de aardappelpuree apart erbij.

  • variatietipMeng voor een mediterrane smaak 50 g fijngesneden zwarte olijven door de aardappelpuree.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

Haasmedaillons met champigonsaus

Vol van smaak door het spek en de rozemarijn.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig