Zuppa inglese

Dit nagerecht met brioche en vanillevla maak je in een kwartier. Daarna een uurtje wachten. Als je kunt.

260 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 1 uur wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de brioche in plakjes en bedek de bodem van de glazen ermee. Besprenkel de brioche met de frambozensap. Verdeel de frambozen en rode bessen erover. Vul elk glas met slagroomvla. Dek af en zet minimaal 1 uur in de koelkast.

  2. Trek met de chocoladeschrijfstift 6 lijntjes van chocoladesaus over de vla. Trek met de satéprikker lijntjes dwars op de chocoladelijntjes zodat een mooi patroon ontstaat en serveer.

  • combinatietipLekker met extra marsala (zoete Italiaanse wijn). Meng 50 ml met 50 ml frambozensap en besprenkel de brioche ermee.
  • bewaartipJe kunt de zuppa inglese 1 dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Trek vlak voor het serveren de lijntjes chocoladesaus over de vla.

Zuppa inglese

Dit nagerecht met brioche en vanillevla maak je in een kwartier. Daarna een uurtje wachten. Als je kunt.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig