Ovenfrittata met wintergroenten

Met winterpeen, rode biet en zoete aardappel is deze fritatta echt een vegafeest!

440 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden / 45 min. oventijd

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Schil de winterpeen, bieten, zoete aardappelen en vastkokende aardappelen en snijd in blokjes van 1 cm (brunoise). Snijd de uien in partjes.

  2. Ris de blaadjes van de takjes Italiaanse kruiden en snijd fijn. Meng met de olie.

  3. Doe de groenten en aardappelen in de ovenschaal en schep om met de kruidenolie. Bestrooi met peper.

  4. Bak de groenten en aardappelen ca. 30 min. in het midden van de oven. Schep halverwege om.

  5. Klop de eieren los met peper. Haal de schaal uit de oven, laat de oven aan staan. Schep de groenten om en schenk de losgeklopte eieren erover. Zet de schaal terug in de oven en bak de frittata nog ca. 15 min.

  • Ovenfrittata met wintergroenten

    Instructievideo - 03:42 min.

Ovenfrittata met wintergroenten

Met winterpeen, rode biet en zoete aardappel is deze fritatta echt een vegafeest!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig