Chinesekoolrolletjes met gehakt

Je staat nog geen half uurtje in de keuken en toch heb je een heel bijzonder gerecht.

490 kcal

(Voedingswaarden)

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Breng een pan water met zout aan de kook. Haal 4 bladeren per persoon los van de Chinese kool, snijd de harde nerf eruit en kook de bladeren 1 min. Spoel af onder koud stromend water. Laat uitlekken in een vergiet.

  2. Verhit ondertussen de olie in een wok en bak het gehakt met de 5-kruidenpoeder in 6 min. rul. Voeg de bevroren wokgroente toe en roerbak 5 min. op hoog vuur.

  3. Bereid ondertussen de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking . Snijd de koriander grof en schep door de puree. Leg de koolbladeren naast elkaar, verdeel het gehakt-groentemengsel erover en rol op. Bestrooi met de katjang pedis. Serveer met de puree.

Chinesekoolrolletjes met gehakt

Je staat nog geen half uurtje in de keuken en toch heb je een heel bijzonder gerecht.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig