Rundvleespasteitjes

Je vult het deeg met kruidig stoofvlees. Van dit hapje blíjf je eten.

110 kcal

(Voedingswaarden)

40 min. bereiden / 15 min. oventijd / 2 uur 30 min. wachten

pittig

12 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit een pan met dikke bodem zonder olie of boter en bak het spek uit in 3 min.Snijd ondertussen de riblappen in stukken van 2 x 2 cm en bestrooi met het bloem. Voeg toe aan het spek en bak in 5 min. rondom bruin.

  2. Snijd de paprika in blokjes en knoflook fijn. Snijd het steeltje van de rode peper. Halveer de peper in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten. Snijd de rode peper fijn. Voeg de paprika, knoflook, rode peper, komijn en paprikapoeder toe en bak 5 min. mee. Roer regelmatig. Voeg de worcestershiresauce en bouillon toe. Breng aan de kook en laat met de deksel schuin op de pan in 2 uur en 30 min. op laag vuur gaar stoven. Roer regelmatig.

  3. Verwarm de oven voor op 200 °C. Rol het bladerdeeg uit op een met bloem bestoven werkblad. Steek met de portioneerring lapjes van Ø 7 cm uit het deeg. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat.

  4. Klop het ei los. Schep op elk deegrondje wat vlees en bestrijk de randen met ei. Vouw dubbel tot een halve maan en druk de randen aan met een vork. Bestrijk de bovenkant met de rest van het ei. Bak ca. 15 min. in het midden van de oven. Serveer warm, lauw of koud.

  • Bakken met bladerdeeg

    Instructievideo - 02:21 min.

Rundvleespasteitjes

Je vult het deeg met kruidig stoofvlees. Van dit hapje blíjf je eten.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig