Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd winterpeen in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de macaronigroenten en winterpeen 4 min.
Voeg de mix, gezeefde tomaten en water toe en verwarm 2 min. Snijd kaas in blokjes. Giet de macaroni af en schep met de kaas en peper door de saus.
Groentemacaroni met kaasblokjes
Supersnelle pasta waar ook de allerkleinsten heel blij van worden.
- bewaartipVries de rest van de gezeefde tomaten in of gebruik deze als basis voor een tomatensoep.
- bereidingstipVoor een krokant korstje kun je de macaroni in een ovenschaal doen, bestrooien met de blokjes kaas en 5 min. bakken onder de grill.
Gerelateerde recepten
Groentemacaroni met kaasblokjes
Supersnelle pasta waar ook de allerkleinsten heel blij van worden.

hoofdgerecht
4 personen
730 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd winterpeen in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan. Bak de macaronigroenten en winterpeen 4 min.
Voeg de mix, gezeefde tomaten en water toe en verwarm 2 min. Snijd kaas in blokjes. Giet de macaroni af en schep met de kaas en peper door de saus.
bewaartip:Vries de rest van de gezeefde tomaten in of gebruik deze als basis voor een tomatensoep.
bereidingstip:Voor een krokant korstje kun je de macaroni in een ovenschaal doen, bestrooien met de blokjes kaas en 5 min. bakken onder de grill.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g vlugkokende macaroni
150 g winterpeen
2 el traditionele olijfolie
450 g macaronigroenten
40 g mix voor macaroni
250 g gezeefde tomaten in pak
50 ml kraanwater
300 g Goudse belegen kaas 48+