Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm
Supersnelle verse pasta met pesto, courgette en zalm.
Aan de slag
Schaaf de courgettes in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en pesto 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de kookroom en tomaten toe en laat 3 min. zachtjes koken. Roer af en toe.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Schep de zalm voorzichtig door de courgette-tomatensaus en laat in 3 min. gaar worden. Serveer de pasta met de saus.
Mezzelune met gedroogde tomaat & zalm
Supersnelle verse pasta met pesto, courgette en zalm.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_048572_612x450_JPG.jpg)
hoofdgerecht
null personen
575 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Schaaf de courgettes in plakjes. Verhit de olie in een hapjespan en bak de courgette en pesto 5 min. op middelhoog vuur. Voeg de kookroom en tomaten toe en laat 3 min. zachtjes koken. Roer af en toe.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Schep de zalm voorzichtig door de courgette-tomatensaus en laat in 3 min. gaar worden. Serveer de pasta met de saus.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)2 courgettes
1 el traditionele olijfolie
2 el pesto arrabbiata
200 ml kookroom
½ potje semi-zongedroogde tomaten
250 g koelverse mezzelune ricotta spinazie
250 g wokzalmreepjes peper & zout