Wittebonensalade met tonijn

Deze lichte bonensalade kun je vooraf maken. Handige hap om mee te nemen dus.

505 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Pers de sinaasappel uit. Meng hetsap, de mosterd en olie in een kom tot een dressing. Snipper de sjalot fijn en snijd de peterselie fijn. Roer de sjalot en peterselie erdoor.

  2. Snijd de steelaanzet van de paprika’s en verwijder de zaadlijsten. Snijd de paprika’s in vieren en snijd het vruchtvlees in dunne reepjes.

  3. Spoel de uitgelekte bonen af. Meng de dressing met de paprika, bonen en uitgelekte tonijn. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • bereidingstipJe kunt de salade 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast en laat 30 min. voor het serveren op kamertemperatuur komen.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Wittebonensalade met tonijn

Deze lichte bonensalade kun je vooraf maken. Handige hap om mee te nemen dus.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig