Aardappel-kip-groenteschotel met notensalade

Samen met de notensla een bijzonder goed stel.

630 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappeltjes in 10 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een wok en bak de kip 3 min. Voeg de roerbakmix toe en roerbak nog 4 min. mee.

  2. Meng ondertussen de sla met de dressing. Garneer met de notenmix en breng op smaak met peper. Schep de aardappeltjes, het kip-groentemengsel en de roomkaas door elkaar. Serveer met de notensla.

  • variatietipVervang voor een extra hartige smaak de kipfiletreepjes door gebakken spekblokjes.
  • Roerbakken / wokken

    Instructievideo - 00:54 min.

  • Aardappelen bakken

    Instructievideo - 02:06 min.

Aardappel-kip-groenteschotel met notensalade

Samen met de notensla een bijzonder goed stel.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig