Kipshoarma met paprika-radijssalade

Broodje shoarma nieuwe stijl: met babyromainesla en verse kruiden.

610 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

10 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verhit 1/4 van de olie in een koekenpan en bak de shoarma in 7 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Snijd ondertussen de sjalotten in flinterdunne ringen. Snijd de sla in reepjes van 1 cm. Halveer de komkommer in de lengte, verwijder de zaadlijsten met een theelepel en snijd het vruchtvlees in boogjes. Was de radijs en snijd in plakjes.

  2. Halveer de paprika, verwijder met een scherp mes de steelaanzet en zaadlijsten en snijd het vruchtvlees in stukjes van 2 cm. Snijd de peterselie grof. Verwarm de pitabroodjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de dressing met de rest van de olie en vervolgens met de groenten en peterselie. Schep de salade in een diepe schaal. Verdeel de shoarma erover en serveer de broodjes erbij.

  • combinatietipLekker met Griekse yoghurt, dan is het gerecht niet meer lactosevrij.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

  • Paprika's schoonmaken

    Instructievideo - 00:28 min.

Kipshoarma met paprika-radijssalade

Broodje shoarma nieuwe stijl: met babyromainesla en verse kruiden.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig