Rabarbercrumble met muesli

Zachte, friszoete rabarber onder een crunchy laagje. Dat wil je de hele dag wel eten!

405 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 20 min. oventijd

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd de rabarber in stukken van 2 cm. Meng de rabarber met de jam in een steelpan en verwarm 5 min. op hoog vuur. Roer niet te veel. Schep het rabarbermengsel in de ingevette ovenschaal.

  2. Meng de muesli met de pompoenpitten en pecannoten en verdeel over de rabarber. Verdeel de boter er in kleine blokjes over.

  3. Bak ca. 20 min. in de oven.

  • combinatietipLekker met crème fraîche, Griekse yoghurt, magere kwark of vanille-ijs.
  • serveertipOok lekker als luxe ontbijt- of brunchgerecht
  • Rabarber-mueslicrumble

    Instructievideo - 01:19 min.

  • Rabarber bereiden

    Instructievideo - 01:54 min.

Rabarbercrumble met muesli

Zachte, friszoete rabarber onder een crunchy laagje. Dat wil je de hele dag wel eten!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig