Paprika-tomatensalade met burrata

Snijd deze verse Italiaanse kaas open en ontdek de zachte, romige kern.

465 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Halveer de paprika's, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd ze in repen van 1 cm breed. Verhit 2 el olie in een hapjespan of wok en bak de paprika op hoog vuur 8 min. Roer regelmatig.

  2. Halveer ondertussen de tomaten en bak 1 min. mee. Neem de pan van het vuur. Meng de pesto door de rest van de olie en roer met de olijven door de groenten. Schep in een schaal en laat 5 min. staan. Scheur ondertussen het brood in stukken. Leg de burrata op de paprika-tomatensalade en serveer met het brood. Bon appétit!

  • Paprika-tomatensalade met burrata

    Instructievideo - 02:19 min.

Paprika-tomatensalade met burrata

Snijd deze verse Italiaanse kaas open en ontdek de zachte, romige kern.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig