Halveer de paprika's, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd ze in repen van 1 cm breed. Verhit 2 el olie in een hapjespan of wok en bak de paprika op hoog vuur 8 min. Roer regelmatig.
Halveer ondertussen de tomaten en bak 1 min. mee. Neem de pan van het vuur. Meng de pesto door de rest van de olie en roer met de olijven door de groenten. Schep in een schaal en laat 5 min. staan. Scheur ondertussen het brood in stukken. Leg de burrata op de paprika-tomatensalade en serveer met het brood. Bon appétit!
Paprika-tomatensalade met burrata
Snijd deze verse Italiaanse kaas open en ontdek de zachte, romige kern.
Paprika-tomatensalade met burrata
Instructievideo - 02:19 min.
Gerelateerde recepten
Paprika-tomatensalade met burrata
Snijd deze verse Italiaanse kaas open en ontdek de zachte, romige kern.

hoofdgerecht
4 personen
465 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Halveer de paprika's, verwijder de steelaanzet en zaadlijsten en snijd ze in repen van 1 cm breed. Verhit 2 el olie in een hapjespan of wok en bak de paprika op hoog vuur 8 min. Roer regelmatig.
Halveer ondertussen de tomaten en bak 1 min. mee. Neem de pan van het vuur. Meng de pesto door de rest van de olie en roer met de olijven door de groenten. Schep in een schaal en laat 5 min. staan. Scheur ondertussen het brood in stukken. Leg de burrata op de paprika-tomatensalade en serveer met het brood. Bon appétit!
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak paprikamix
4 el traditionele olijfolie
360 g tomatenmix
2 el verse groene pesto
½ potje zongerijpte Taggia-olijven
1 verse ciabatta
1 burrata