Pasta met zalm, spinazie en asperges

Snelle (lente)pasta vol zalmroze en fris groen.

435 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwijder de houtachtige onderkant van de asperges. Snijd ze in stukken van 3 cm en kook 4 min. in water met zout. Spoel af onder koud stromend water.

  2. Kook ondertussen de pasta in ruim water met zout beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.

  3. Verwarm ondertussen de pastasaus op middelhoog vuur in een hapjespan of wok. Voeg de aspergestukjes, pasta en spinazie toe en verwarm al omscheppend. De spinazie hoeft niet helemaal geslonken te zijn. Bestrooi met de zalm en (versgemalen) zwarte peper.

  • Pasta met zalm, spinazie en asperges

    Instructievideo - 02:45 min.

  • Blancheren

    Instructievideo - 01:00 min.

Pasta met zalm, spinazie en asperges

Snelle (lente)pasta vol zalmroze en fris groen.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig