Snelle mihoen met kalkoen en teriyaki

Teriyakisuas is gemaakt van onder andere sojasaus en rijstwijn. Een zalige Japanse smaakmaker.

685 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de mihoen volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron. Laat de mais uitlekken en snijd de paksoi in reepjes.

  2. Snijd de kalkoen in reepjes. Verhit de olie in een wok. Bak de kalkoenreepjes al omscheppend 2 min. Voeg de paksoi en de maïs toe en roerbak de groenten in 3 min. knapperig gaar. Voeg de woksaus toe en verwarm nog 1 min. Verdeel de mihoen over de kommen en schep de kalkoen teriyaki erop.

Snelle mihoen met kalkoen en teriyaki

Teriyakisuas is gemaakt van onder andere sojasaus en rijstwijn. Een zalige Japanse smaakmaker.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig