Bami speciaal met gehakt

Op smaak gebracht met de bami kruidenmix en geserveerd met augurk.

585 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper ui grof. Verhit de olie in een wok en bak de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 3 min. rul. Was en snijd prei in ringen en kastanjechampignons in plakjes. Schep de prei en champignons door het gehakt en bak nog 3 min.

  2. Voeg de mix voor bami en water toe. Bak al omscheppend nog 1 min. Schep de mie door het gehaktmengsel en bak al omscheppend nog 1 min. Verdeel de bami over borden en serveer met de uitgelekte augurken of snijd de augurken in kleine blokjes en schep door de bami.

  • serveertipExtra fris: kleine blokjes augurk door de bami.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Bami speciaal met gehakt

Op smaak gebracht met de bami kruidenmix en geserveerd met augurk.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig