Zomerse fruitsalade

De muntsuiker maakt dit gerecht nog frisser en zoeter. De balsamicoazijn haalt de smaak van het fruit op.

125 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Haal de blaadjes van de takjes munt en wrijf de helft van de muntblaadjes met de suiker fijn in de vijzel. Maak de aardbeien schoon en halveer ze.

  2. Meng het fruit in een grote schaal en schep de balsamicoazijn erdoor. Bestrooi de fruitsalade met de muntsuiker en schep voorzichtig om. Bestrooi met de rest van de muntblaadjes en serveer.

  • serveertipOok leuk om te serveren in een halve kokosnoot. Draai voor het openen van een kokosnoot een kurkentrekker in de ogen van de noot. Laat het sap door de gaten boven een kom eruit lopen. Leg de kokosnoot in je hand en hou deze goed vast. Sla met de rug (het dikke gedeelte) van het mes precies in het midden van de kokosnoot. Draai de kokosnoot steeds een klein stukje rond. Blijf tikken en roteren totdat de kokosnoot helemaal opensplijt. Vul de halve kokosnoot met de fruitsalade.

Zomerse fruitsalade

De muntsuiker maakt dit gerecht nog frisser en zoeter. De balsamicoazijn haalt de smaak van het fruit op.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig