Salade van zeekraal, krieltjes en garnalen

Proef de zilte smaak van zeekraal in deze milde aardappelsalade met dilledressing.

215 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 5 min. wachten

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Boen de krieltjes schoon en kook in 12 min. gaar. Breng een pan water aan de kook en kook de aspergetips in 1 min. beetgaar. Voeg na 30 sec. de zeekraal toe. Giet af en spoel koud onder stromend water. Halveer de citroen. Snijd een helft in parten en pers de andere helft uit. Snijd de dille fijn.

  2. Meng in een ruime kom het citroensap met de dille, mosterd en olie tot een dressing. Breng op smaak met (versgemalen) peper. Giet de krieltjes af en halveer ze. Meng ze door de dressing en laat 5 min. intrekken. Doe de groenten erbij. Verdeel de garnalen erover en serveer met de citroenparten.

  • Salade van zeekraal, krieltjes en hollandse garnalen

    Instructievideo - 02:48 min.

Salade van zeekraal, krieltjes en garnalen

Proef de zilte smaak van zeekraal in deze milde aardappelsalade met dilledressing.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig