Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten

Probeer het maar eens te laten bij één: heerlijke truffels met friszoete cranberry.

65 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden / 30 min. wachten

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Maal de dadels en cranberry’s 1 min. in de keukenmachine tot een bal ontstaat. Voeg de cacaopoeder, olie, pecannoten en kaneel toe aan het dadelmengsel. Maal nog 30 sec.

  2. Rol balletjes van het mengsel, leg ze op een bord en zet 30 min. afgedekt in de koelkast.

  3. Strooi de cacaopoeder op een bord. Rol de truffels door de cacaopoeder zodat ze rondom bedekt zijn. Serveer direct.

  • bewaartipBewaar de truffels maximaal 1 week afgedekt in de koelkast.
  • serveertipLekker bij koffie of thee of als tussendoortje.

Truffels van rauwe cacao, cranberry en pecannoten

Probeer het maar eens te laten bij één: heerlijke truffels met friszoete cranberry.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig