Rooster de knoflookteentjes (met schil) met de chilipepers in een koekenpan zonder boter of olie. Verwijder de schilletjes zodra ze beginnen te verkleuren, en verwijder de zaadlijsten uit de chilipepers.
Mix de pepers en de knoflookteentjes met de olijfolie en de kruiden. Schil de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd de rest in dobbelsteentjes. Doe hetzelfde met de avocado’s en voeg zout toe.
Jonas Cramby's green herby salsa (groene kruidensalsa)
Deze Mexicaanse kruidensalsa verdient een plekje op je bord.
- algemeenBron: TexMex, Jonas Cramby
Gerelateerde recepten
Jonas Cramby's green herby salsa (groene kruidensalsa)
Deze Mexicaanse kruidensalsa verdient een plekje op je bord.

bijgerecht
4 personen
225 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rooster de knoflookteentjes (met schil) met de chilipepers in een koekenpan zonder boter of olie. Verwijder de schilletjes zodra ze beginnen te verkleuren, en verwijder de zaadlijsten uit de chilipepers.
Mix de pepers en de knoflookteentjes met de olijfolie en de kruiden. Schil de komkommer, verwijder de zaadlijsten en snijd de rest in dobbelsteentjes. Doe hetzelfde met de avocado’s en voeg zout toe.
algemeen:Bron: TexMex, Jonas Cramby
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 verse Spaanse groene pepers
2 tenen knoflook
2 el traditionele olijfolie
1 bosje verse platte peterselie
1 bosje verse koriander
1 komkommer
2 avocado's