Zomerse chili con carne

Supersnelle 15-minuten-chili met cannellinibonen en ham.

240 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Verhit 4 el olie uit het potje zongedroogde tomaten in een pan met dikke bodem en bak de ui, knoflook en picadillo 5 min. op laag vuur tot de ui glazig is.

  2. Snijd de ham in reepjes en de paprika's in kleine blokjes. Voeg de ham en paprika toe aan het uienmengsel en bak 3 min. mee.

  3. Doe ondertussen allen bonen in een vergiet, spoel onder koud stromend water en laat goed uitlekken. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes en de tomaten in blokjes. Voeg de bonen en tomaten toe aan het mengsel en verwarm nog 5 min. op middelhoog vuur. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  • combinatietip Lekker met jalapeños (pepers) en verse koriander.
  • bewaartipJe kunt de chili 3 maanden bewaren in de vriezer. Laat eerst even afkoelen voordat je het in de vriezer zet.
  • Chili con carne

    Instructievideo - 02:06 min.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Zomerse chili con carne

Supersnelle 15-minuten-chili met cannellinibonen en ham.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig