Sinaasappel goed schoonboenen en van schil 4 mooie, dunne reepjes snijden. Rum over vier kleine (koffie)glazen verdelen. Per glas 1 theelepel suiker door rum roeren. Espresso zetten (of maken van zakjes Nescafé Espresso). Hete koffie op rum schenken en sinaasappelreepjes ter garnering in koffie leggen. Koffie direct opdienen.
- algemeenDeze koffie smaakt ook lekker met anijslikeur. Laat de suiker weg en garneer de koffie met enkele hele koffieboontjes in plaats van met sinaasappelschil.
Gerelateerde recepten
Koffie met bruine rum en sinaasappel

4 personen
55 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Sinaasappel goed schoonboenen en van schil 4 mooie, dunne reepjes snijden. Rum over vier kleine (koffie)glazen verdelen. Per glas 1 theelepel suiker door rum roeren. Espresso zetten (of maken van zakjes Nescafé Espresso). Hete koffie op rum schenken en sinaasappelreepjes ter garnering in koffie leggen. Koffie direct opdienen.
algemeen:Deze koffie smaakt ook lekker met anijslikeur. Laat de suiker weg en garneer de koffie met enkele hele koffieboontjes in plaats van met sinaasappelschil.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 sinaasappel
6 eetlepels bruine rum
4 theelepels donkerbruine basterdsuiker
4 kopjes hete espresso