Ravioli met vier soorten kaas

Lekker veel ham, lekker veel kaas en lekker veel kruiden: wie smult niet van dit pastarecept?

25 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 225 °C of gasovenstand 5.

  2. Kook de ravioli in ruim kokend water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken. Laat intussen de tomatenblokjes uitlekken. Snijd de zongedroogde tomaten in reepjes.

  3. Verwarm in een pan de tomatenblokjes, kaassaus, tomatenreepjes, hamblokjes en kruiden zachtjes. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Schep de ravioli en saus in de ovenschaal en meng goed.

  4. Gratineer de schotel ca. 10 min. Meng de sla en dressing. Serveer de ravioli met sla.

Ravioli met vier soorten kaas

Lekker veel ham, lekker veel kaas en lekker veel kruiden: wie smult niet van dit pastarecept?

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig