Sinaasappels dik schillen. Vruchtvlees tussen vliezen uitsnijden en in stukjes snijden. Sinaasappelstukjes in vergiet laten uitlekken. Slagroom met suiker stijfkloppen. Sinaasappelstukjes en advocaat erdoor scheppen. Room over vier schaaltjes verdelen. Garneren met bramen.
Gerelateerde recepten
Advocaatroom met sinaasappel

nagerecht
4 personen
335 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Sinaasappels dik schillen. Vruchtvlees tussen vliezen uitsnijden en in stukjes snijden. Sinaasappelstukjes in vergiet laten uitlekken. Slagroom met suiker stijfkloppen. Sinaasappelstukjes en advocaat erdoor scheppen. Room over vier schaaltjes verdelen. Garneren met bramen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
4 grote handsinaasappels
1 beker slagroom
30 g suiker
4 eetlepels scharreladvocaat
4 bramen