Uien pellen en snipperen. Bacon in reepjes snijden. Kalkoenfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten en bacon ca. 1 minuut zachtjes bakken. Uien toevoegen en nog ca. 2 minuten bakken. Uimengsel opzij schuiven. In midden van wok kalkoenreepjes ca. 5 minuten bakken. Intussen couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Roerbakgroente en currypasta door kalkoen mengen, nog ca. 3 minuten roerbakken. Kikkererwten laten uitlekken en toevoegen. Wokschotel door en door verwarmen. Serveren met couscous.
Gerelateerde recepten
Kalkoenschotel met kikkererwten

hoofdgerecht
4 personen
805 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Uien pellen en snipperen. Bacon in reepjes snijden. Kalkoenfilet in reepjes snijden. In wok olie verhitten en bacon ca. 1 minuut zachtjes bakken. Uien toevoegen en nog ca. 2 minuten bakken. Uimengsel opzij schuiven. In midden van wok kalkoenreepjes ca. 5 minuten bakken. Intussen couscous bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Roerbakgroente en currypasta door kalkoen mengen, nog ca. 3 minuten roerbakken. Kikkererwten laten uitlekken en toevoegen. Wokschotel door en door verwarmen. Serveren met couscous.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 uien
100 g bakbacon
1 schaaltje kalkoenfilet
3 eetlepels zonnebloemolie
300 g couscous
1 pak Hollandse roerbakgroenten
1½ eetlepel milde Indiase currypasta
1 blik kikkererwten
Dit heb je nodig
wok