Spruiten met druiven
Bijzonder groentegerecht met fruit en noten.
Aan de slag
Kook de spruiten in 8 min. beetgaar. Halveer ondertussen de druiven in de lengte. Hak de walnoten grof.
Verhit de olie in een wok en roerbak de spruiten 3 min. op hoog vuur. Zet het vuur middelhoog en voeg de honing toe. Bak nog 2 min.
Meng de druiven en walnoten erdoor en serveer.
Spruiten met druiven
Bijzonder groentegerecht met fruit en noten.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_064188_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
270 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spruiten in 8 min. beetgaar. Halveer ondertussen de druiven in de lengte. Hak de walnoten grof.
Verhit de olie in een wok en roerbak de spruiten 3 min. op hoog vuur. Zet het vuur middelhoog en voeg de honing toe. Bak nog 2 min.
Meng de druiven en walnoten erdoor en serveer.
bewaartip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)700 g geschoonde spruitjes
150 g pitloze rode druiven
50 g ongebrande walnoten
2 el traditionele olijfolie
2 el vloeibare honing