Aardappelwaaiers
Zo simpel, maar zo feestelijk. De kruidenboter maakt de aardappeltjes lekker smeuïg.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd elke aardappel in zo dun mogelijke plakjes, maar snijd de aardappel niet helemaal door. Aan de onderkant blijven de plakjes aan elkaar zitten.
Verdeel elke botersoort over 1/3 van de aardappelen. Duw de boter een beetje tussen de plakjes. Leg de aardappelen in de ovenschaal en bak ze in het midden van de oven in ca. 1 uur gaar.
Aardappelwaaiers
Zo simpel, maar zo feestelijk. De kruidenboter maakt de aardappeltjes lekker smeuïg.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_064102_612x450_JPG.jpg)
bijgerecht
null personen
400 kcal
20 min. bereiden
60 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Snijd elke aardappel in zo dun mogelijke plakjes, maar snijd de aardappel niet helemaal door. Aan de onderkant blijven de plakjes aan elkaar zitten.
Verdeel elke botersoort over 1/3 van de aardappelen. Duw de boter een beetje tussen de plakjes. Leg de aardappelen in de ovenschaal en bak ze in het midden van de oven in ca. 1 uur gaar.
bereidingstip:
variatietip:
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)12 roseval aardappelen
1 luxe kruidenboter trio
Dit heb je nodig
ovenschaal (30 x 20 cm)