Rodekool met rozijnen

Frisse rodekoolsalade die in no time op tafel staat. Wacht maar tot je het proeft!

230 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Snijd de rodekool in stukken en schaaf in de keukenmachine in dunne reepjes. Doe in een kom. Snijd de bieslook fijn.

  2. Meng de mayonaise met de azijn tot dressing. Meng de kool, rozijnen, dressing en de helft van de bieslook. Bestrooi met de rest van de bieslook.

  • bereidingstipJe kunt de salade 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Voeg de bieslook vlak voor het serveren toe.
  • combinatietipLekker bij de snelle hazenpeper (zie het recept elders op ah.nl/allerhande).

Rodekool met rozijnen

Frisse rodekoolsalade die in no time op tafel staat. Wacht maar tot je het proeft!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig