Snijd de rodekool in stukken en schaaf in de keukenmachine in dunne reepjes. Doe in een kom. Snijd de bieslook fijn.
Meng de mayonaise met de azijn tot dressing. Meng de kool, rozijnen, dressing en de helft van de bieslook. Bestrooi met de rest van de bieslook.
Rodekool met rozijnen
Frisse rodekoolsalade die in no time op tafel staat. Wacht maar tot je het proeft!
- bereidingstipJe kunt de salade 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Voeg de bieslook vlak voor het serveren toe.
- combinatietipLekker bij de snelle hazenpeper (zie het recept elders op ah.nl/allerhande).
Gerelateerde recepten
Rodekool met rozijnen
Frisse rodekoolsalade die in no time op tafel staat. Wacht maar tot je het proeft!

bijgerecht
4 personen
230 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de rodekool in stukken en schaaf in de keukenmachine in dunne reepjes. Doe in een kom. Snijd de bieslook fijn.
Meng de mayonaise met de azijn tot dressing. Meng de kool, rozijnen, dressing en de helft van de bieslook. Bestrooi met de rest van de bieslook.
bereidingstip:Je kunt de salade 1 dag van tevoren maken. Bewaar afgedekt in de koelkast. Voeg de bieslook vlak voor het serveren toe.
combinatietip:Lekker bij de snelle hazenpeper (zie het recept elders op ah.nl/allerhande).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
500 g rodekool
25 g verse bieslook
4 el mayonaise
2 el balsamicoazijn
75 g rozijnen
Dit heb je nodig
keukenmachine