Appelmoes-koekcrumble

Zo gemaakt, dit toetje met... kant-en-klare appelmoes!

360 kcal

(Voedingswaarden)

10 min. bereiden

6 ingrediënten


Aan de slag


  1. Klop de slagroom met de vanillesuiker en het kardemompoeder in een ruime kom lobbig. Doe de kandijkoeken in een plastic zak en knoop dicht. Druk met de deegroller de koekjes tot grove kruimels.

  2. Verdeel de kwark, appelmoes en slagroom in lagen over 4 glazen of ijscoupes en bestrooi met de verkruimelde kandijkoek.

  • variatietipIn plaats van kandijkoeken kun je ook AH Country cookies (pakje 300 g) of AH Kaneelstengels roomboter (pakje 200 g) gebruiken.
  • Slagroom kloppen

    Instructievideo - 01:31 min.

Appelmoes-koekcrumble

Zo gemaakt, dit toetje met... kant-en-klare appelmoes!

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig