Klop de slagroom met de vanillesuiker en het kardemompoeder in een ruime kom lobbig. Doe de kandijkoeken in een plastic zak en knoop dicht. Druk met de deegroller de koekjes tot grove kruimels.
Verdeel de kwark, appelmoes en slagroom in lagen over 4 glazen of ijscoupes en bestrooi met de verkruimelde kandijkoek.
Appelmoes-koekcrumble
Zo gemaakt, dit toetje met... kant-en-klare appelmoes!
- variatietipIn plaats van kandijkoeken kun je ook AH Country cookies (pakje 300 g) of AH Kaneelstengels roomboter (pakje 200 g) gebruiken.
Slagroom kloppen
Instructievideo - 01:31 min.
Gerelateerde recepten
Appelmoes-koekcrumble
Zo gemaakt, dit toetje met... kant-en-klare appelmoes!

nagerecht
4 personen
360 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom met de vanillesuiker en het kardemompoeder in een ruime kom lobbig. Doe de kandijkoeken in een plastic zak en knoop dicht. Druk met de deegroller de koekjes tot grove kruimels.
Verdeel de kwark, appelmoes en slagroom in lagen over 4 glazen of ijscoupes en bestrooi met de verkruimelde kandijkoek.
variatietip:In plaats van kandijkoeken kun je ook AH Country cookies (pakje 300 g) of AH Kaneelstengels roomboter (pakje 200 g) gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
125 ml verse slagroom
8 g vanillesuiker
1 tl gemalen kardemom
6 kandijkoeken
500 g magere kwark
360 g appelmoes
Dit heb je nodig
deegroller
glazen coupes