Taleggiotosti
Heerlijke Italiaanse tosti met kaas, tomaat, kip en pesto.
Aan de slag
Snijd het brood in 8 sneetjes en de taleggio in 8 repen. Snijd de tomaten in repen. Besmeer het brood aan 1 kant met boter.
Bestrijk 4 sneetjes aan de andere kant elk met 1/2 el pestospread en beleg met kip, taleggio en tomaat. Dek af met de rest van het brood met de boterkant naar buiten.
Verhit 2 ruime koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s in 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Serveer met de rest van de pestospread.
Taleggiotosti
Heerlijke Italiaanse tosti met kaas, tomaat, kip en pesto.
![recipe](https://static.ah.nl/static/recepten/img_064192_612x450_JPG.jpg)
null personen
600 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het brood in 8 sneetjes en de taleggio in 8 repen. Snijd de tomaten in repen. Besmeer het brood aan 1 kant met boter.
Bestrijk 4 sneetjes aan de andere kant elk met 1/2 el pestospread en beleg met kip, taleggio en tomaat. Dek af met de rest van het brood met de boterkant naar buiten.
Verhit 2 ruime koekenpannen zonder olie of boter en bak de tosti’s in 6 min. goudbruin. Keer halverwege. Serveer met de rest van de pestospread.
Lekker van Albert Heijn: https://mijn.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van personen)½ ongesneden meergranen brood
180 g Taleggio kaas
140 g Sacla pomodori al forno e capperi in pot
50 g ongezouten roomboter
90 g koelverse pestospread
100 g gerookte kipreepjes