Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten

Met de restjes van gisteren maak je gemakkelijk een ovenfrittata.

465 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden / 25 min. oventijd

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 180 ˚C. Verdeel de bloemkool in kleine roosjes. Snipper de uien. Verhit de olie in een pan en fruit hierin de ui en salie 1 min. op middelhoog vuur. Voeg de bloemkool toe en bak 4 min. mee.

  2. Rasp ondertussen de kaas. Klop in een ruime kom de eieren los met de melk en kaas. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

  3. Vet de quichevorm in. Verdeel het bloemkoolmengsel over de vorm. Laat de paprika uitlekken en snijd het vruchtvlees in dunne repen. Schenk het eimengsel over de bloemkool en verdeel de paprika erover. Bak de frittata in het midden van de oven in ca. 25 min. goudbruin en gaar.

  4. Verhit ondertussen een koekenpan zonder olie of boter en rooster de hazelnoten in 2 min. goudbruin. Laat afkoelen op een bord en hak grof. Bestrooi de frittata met de hazelnoten en serveer. Lekker!

  • combinatietipLekker met stokbrood.
  • Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten

    Instructievideo - 03:11 min.

  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Bloemkoolfrittata met paprika en hazelnoten

Met de restjes van gisteren maak je gemakkelijk een ovenfrittata.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig