Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de hazelnoten grof. Meng de hazelnoten, honing, olie, havermout en kokos in een kom.
Strooi het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 30 min. krokant. Schep elke 10 min. om. Neem de granola uit de oven en laat op een rooster in 1 uur helemaal afkoelen. Meng de afgekoelde granola met de pompoenpitten en cranberry’s.
Bewaar in een afgesloten pot. Je kunt de granola maximaal 2 weken bewaren.
Granola met kokos en cranberry's
Superontbijt: yoghurt met krokante granola. Deze versie met kokos en cranberry’s maak je heel makkelijk zelf.
Granola
Instructievideo - 01:24 min.
Granola met kokos en cranberry's
Superontbijt: yoghurt met krokante granola. Deze versie met kokos en cranberry’s maak je heel makkelijk zelf.

15 porties
250 kcal
15 min. bereiden
1 uur wachten
30 min. oventijd
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de hazelnoten grof. Meng de hazelnoten, honing, olie, havermout en kokos in een kom.
Strooi het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 30 min. krokant. Schep elke 10 min. om. Neem de granola uit de oven en laat op een rooster in 1 uur helemaal afkoelen. Meng de afgekoelde granola met de pompoenpitten en cranberry’s.
Bewaar in een afgesloten pot. Je kunt de granola maximaal 2 weken bewaren.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 15 porties)
95 g ongebrande hazelnoten
6 el vloeibare honing
6 el zonnebloemolie
300 g havermout
55 g geraspte kokos
100 g pompoenpitten
150 g gedroogde cranberry's
Dit heb je nodig
bakpapier