Granola met kokos en cranberry's

Superontbijt: yoghurt met krokante granola. Deze versie met kokos en cranberry’s maak je heel makkelijk zelf.

250 kcal

(Voedingswaarden)

15 min. bereiden / 30 min. oventijd / 1 uur wachten

7 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de oven voor op 170 °C. Hak de hazelnoten grof. Meng de hazelnoten, honing, olie, havermout en kokos in een kom.

  2. Strooi het mengsel over een met bakpapier beklede bakplaat en rooster in ca. 30 min. krokant. Schep elke 10 min. om. Neem de granola uit de oven en laat op een rooster in 1 uur helemaal afkoelen. Meng de afgekoelde granola met de pompoenpitten en cranberry’s.

  3. Bewaar in een afgesloten pot. Je kunt de granola maximaal 2 weken bewaren.

  • Granola

    Instructievideo - 01:24 min.

Granola met kokos en cranberry's

Superontbijt: yoghurt met krokante granola. Deze versie met kokos en cranberry’s maak je heel makkelijk zelf.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig